Hapland - Doar pentru cei cu IQ mai mare de 120

sâmbătă, 28 februarie 2009 · 2 comentarii

Vezi cat te tin neuronii.
Incearca sa-l termini de unu singur fara sa te folosesti de google. ;)






Cum să ajungi un blogger de succes

· 0 comentarii



Ceva în genul a ceea ce spunea Cabral aici sau Blegoo aici sau Robintel aici  Doar că vin şi eu cu anumite completări. Dacă vrei nenumărate succese online nu ezita să citeşti acest articol. Rezultate garantate!

În primul rând trebuie să te iei de gât cu cei mari. Evident, unii nu vor avea timp de tine aşa că trebuie să insişti. De aceea eu vin cu o metodă eficientă de a atrage trafic şi faimă asupra ta!

Presupun că deja ţi-ai făcut un blog, neaparat un subdomeniu cu hosting moca, pe blogspot să zicem. Şi ai pus şi ceva conţinut pe blog, în procente: 33% filme de pe youtube sau servicii similare, 33% articole personale despre ceea ce se întâmplă la şcoală, 17% bancuri primite pe mess şi 16% opinii pe care nu dă nimeni un ban. Pornografia dă foarte bine aşa că nu uita să o incluzi.

Ştii foarte bine că brandurile în online vin şi pleacă, aşa că nu are rost să stabileşti unul, de aceea poţi foarte simplu, să ai un blog gen asdftdhhcdn.blogspot.com .Chestiile gen floricicacumistreţ.blogspot.com sau lavachequiris.wordpress.com spun deja prea multe. Dacă sunt curioşi n-au decât să intre pe blog să citească.

Până aici totul este clar. Dar acum urmează partea genială de-a dreptul.

Pentru un succes garantat, trafic şi faimă şi femei şi bani şi tot ce vrei trebuie să...

  • copiezi articolele celor mari gen ArhiZosoVisUrât . Dar nu aşa, sporadic, ci în ciudă, cu nemiluita! Şi ai grijă să se afle. Ei oricum fac bani din blog aşa că nu îi va deranja să-ţi împrumute nişte articole să mănânci şi tu o pâine. Nu e ca şi cum ar fi dat la sapă pentru articole. Plus că e pe net, deci e moca. Noi să fim sănătoşi!
  • după ce le-ai copiat articolele ar fi cazul să le copiezi şi temele de WordPress. Ştiu că toate sunt mişto dar acum te hotărăşti şi alegi şi tu una, că deh...

No, amu după ce ai făcut treburile astea urmează abordarea lor. Trebuie să te iei cu ei de gât în cel mai nesimţit fel posibil. Ai tot dreptul să faci ce vrei tu pe net şi nimeni şi nimic nu-ţi poate interzice aceasta.

Abordarea:

  • pândeşti până vezi că poţi să postezi primul comentariu la un articol şi lansezi duma: "Amice, nu-mi mai fura din articole!" astfel încât să vadă toattă lumea. Eventual cu cât mai multe înjurături.
  • desigur că se vor lega unii de tine. În general e vorba de ăia care intră regulat pe blogul respectiv. Pentru succese nemărginite trebuie să te iei de gât şi cu ei de aceea trebuie să îi faci pe toţi "pupincurişti",  "debili", "slugi", "aplaudaci" şi orice alt epitet îţi trece prin cap. Orice ar fi să nu cedezi şi să nu devii timid. Dreptatea ţine cu cel care are pumnul cel mai mare. Sau gura. Sau ouăle.
  • să-i contrazici pe cei mari, din orice. Ăsta să fie ţelul tău. A făcut o greşeală de scriere, a mâncat un "i" sau n-a pus o virgulă? Inacceptabil. Dă-i în cap, frate! Să se lase de blogging dacă nu ştie să scrie în română. Fazele cu "viteza" şi alte astea nu ţin, îs răsuflate.
  • îl înjuri pe mess. Dar nu aşa, sec. Nu, în primul rând îi dai buzz, să se vadă că eşti hotărât. Este bine ca în prealabil să cauţi pe google cele mai porceşti înjurături, să ţi se vadă talentul şi valoarea. Eventual poţi să-l suni, de obicei ora 6 dimineaţa sau 1 noaptea sunt excelente pentru că îl prinzi cu garda lăsată. Ai grijă să-l spurci bine de tot. Cu cât îl enervezi mai tare cu atât mai mult trafic şi faimă îţi va aduce.
  • ai grijă ca pe blog să nu ai date de contact astfel încât cei pricinuiţi să fie nevoiţi să-ţi lase un comentariu pe blog. Cazul ideal este când îţi dedică un articol. Dacă ai procedat corect până acum îţi va scrie un articol. Ai grijă să i-l corectezi, dacă a făcut o greşeală de scriere. Ai grijă să-l contrazici şi să-l faci albie de porci. Toţi duşmanii lui se vor strânge la tine pe blog şi te vor felicita. Eşti deja un VIP!

Hai, că nu e greu. Oricine poate face asta, dar puţini sunt cei care şi reuşesc. Dar tu eşti hotărât, aşa că rezultatele nu vor întârzia să apară. A, şi am uitat să precizez, ar putea apărea unele efecte secundare. Dar asta nu contează. Tu să-i dai înainte.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci e sa te apuci . . . altfel sigur nu vei avea succes :)

Bux.to - Fake - Bani sau Timp irosit ???

luni, 23 februarie 2009 · 1 comentarii


? ADEVAR sau MINCIUNA ?


Multi internauti, in goana lor dupa averi pe internet s-au batut de aceasta problema - BUX.
Printre ei ma numar si eu, insa m-am lasat de mult dupa cum o sa observati in continuare.
La indemnurile unor prieteni am zis sa incerc, doar nu pierd nimic.
In fine, mi-am cumparat niste referari, cel mai mic pachet, si apoi m-am apucat de "treaba". Ajung la suma de prag(10$ de la care poti sa-ti tragi banii), adica , chiar am depasit-o cu putin, am ajuns la 17$ , si am zis sa-i scot sa vedem acum daca sunt seriosi si se merita sa continui.
Uite rezultatul:







Am zis initial ca totusi trebuie sa fiu si eu intelegator si trebuie sa ma verifice, din cate stiam trebuia sa astept 2 luni, ca nu eram premium, pentru finalizarea platii.
Astept...(zzzZZZzzz), le mai scriu sa vad care-i treaba..., caut pe forum..., si intr-un sfarsit: "Transferul e in curs de desfasurare. Va rugam sa nu mai creati tichete caci incercam cat de repede putem sa facem tranzactia.Serverul are delay si o sa dureze putin mai mult, si sunt multi altii care asteapta. Va multumim". -Ok, am inteles ca nu's prost.
Dar totusi, am inteles eu gresit sau ce? Trebuie sa astept 2 luni sau 2 ANI ?

Liberi pentru comments ;) .

Bani siguri, legali si funny

· 3 comentarii

CUM? Primul pas: Citeste TOT ceea ce urmeaza. E foarte interesant, merita incercat.Nu-ti ia mai mult de 10 minute

-Cum poti face bani usor , repede si legal. Nu este nici o gluma , crede-ma. Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata (si portofelul) , depinde numai de tine POTI face bani usor si repede. Crede-ma am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge. E testat. Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie pana la final textul. Eram sceptic , totusi. In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 60.000 de lei (6 lei). Imediat m-am gandit chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei (1 leu) la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri-adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu. Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 60.000 de lei (6 lei) si 6 timbre. Cum este si normal , la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal. Deci am facut infima investitie de 60.000 de lei (6 lei). Surpriza! Ghiciti ce s-a petrecut. Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit. M-am gandit ca probabil se va opri curand , dar banii au continuat sa vina. In prima saptamana am primit 370.000 de lei (37 lei). La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000 (109 lei). In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei (2547 lei). Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 lei ( 6 lei) si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

Cum:

-Pasul 1 Iei 6 foi de hartie si scrii pe fiecare din ele M-am adaugat la lista ta, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 10.000 lei ( 1 leu) si pui Cate una in Fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure) , apoi pui Fiecare coala in Cate un plic si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei (1 leu). Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese
1) Creciunescu Iuliana , str. Voronet nr 109A , Loc. Gura Humorului , jud. Suceava , cod 7253002)Mioara tutu str.Podgoriilor nr.5A , bl.E , sc.B , ap. 7 , loc. Medgidia, jud. Constanta , cod.905600

3)Pavelescu Ana-Maria , Str. Matei Basarab , Bl.30 , Sc.B , et.1 , ap.8 , Localitatea Rm.Valcea ,Judetul Valcea , cod 240616

4)Szabadi Tiberiu , Bl.189 , Sc.3 , Ap.18 , Loc. Aghires-Fabrici , Jud. Cluj , Cod 407010,

5)Drumea Gabriel , str Liviu Rebreanu nr.2 , bl.N6, ap.69, loc.Bucuresti, cod 031771,

6)Axinte Vasile-Ciprian Loc. Grumazesti Jud. Neamt nr 119

-Pasul 2 Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5 , 5 devine 4 , etc.). Astfel numarul 6 devine liber completezi cu numele si adresa Ta aceasta pozitie. Trebuie foarte clar sa intelegi ca Daca te vei pune in alta pozitie decat cea de-a 6-a, vei primi cu mult mai putini bani , pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie Sa Nu Trisezi si Sa Trimiti Plicurile, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

-Pasul 3 Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri - newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga. Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului('Copy' din meniul 'Edit'); deschizi un fisier gol cu si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a ('Edit'- 'Paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line , message board-uri , site-uri de chat , de discutii) romanesti bineinteles , sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri Gata. Felicitari. Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup. Tine minte mai multe newsgroupuri inseamna mai multi bani. Tot ce trebuie este un minim de 200~. Calcule. Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile. Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce Din cele Minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu Foarte-Foarte mic). Deci am castigat 50.000 lei (5 lei) cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor Minimul de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de lei (5 lei). Eu primesc astfel 5510.000 de lei = 250.000 de lei (25 lei). Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 1.250.000 lei (125 lei) cu numele meu pe pozitia a 4-a, 6.250.000 lei (625 lei) cu numele meu pe pozitia a 3-a, 31.250.000 lei (3125 lei) pe pozitia a 2-a si ... Da. 156.250.000 Lei (15625 lei) cu numele meu pe pozitia intai. Uimitor. Daca fiecare participant publica articolul de Minim 200 de ori. Si totul cu o investitie initiala de 60.000 lei (6 lei) si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 lei (1 leu) la adresele care se afla in lista , punandu-ti numele pe pozitia a 6-a Acum publici articolul din nou de Minim 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole Asa cum citesti tu acum. Asa ca iti poti permite 60.000 lei ( 6 lei) sa vezi daca merge cu adevarat. Cred ca da. Unii au spus dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban Ce sanse sunt sa se intample asta cand Zilnic se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce. Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astfel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra sute sau mii de oameni pe forum. Veti avea numai de castigat. Jocul se bazeaza pe o binecunoscuta lege din economie si anume legea multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Cred ca marile magazine se imbogatesc pentru ca tu ai cumparat o sticla de vin. Nu, se cumpara industrial. Deci daca joci corect si trimiti plicuri, adresa ta va aparea pe mult mai multe site-uri si vei primi cu muult mai multi bani. Bafta! O sa-mi multumesti cat pentru cei care nu joaca. Bafta. Uite aici o lista cu adrese unde sa postezi anuntul tau. Intra pe http--www.google.ro , la pagini in limba romana si tasteaza anunturi gratuite online ; apar o multime de adrese de site-uri; intri si dai acolo anuntul tau.
P.S. Foarte important O sa intalnesti oammeni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (mai mult nu pot). Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum incep plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti cat pentru cei care nu joaca. Va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. Bafta

Cum sa castigi bani din blogging - Ghid Complet

· 0 comentarii


In primul rand trebuie sa-ti cunosti obiectivul blogului. Daca ai un blog personal unde scrii pentru tine, pentru prietenii tai, pentru un numar minuscul de oameni pe care-i lasi cu gura cascata nu este suficient sa faci bani.



Filosofia personala nefondata (adica, “parerea mea”) si cu tente de roman iti va aduce, poate, doar relatii si eventuale aplauze/huiduieli din partea unor persoane care iti impartasesc sau nu ideile. Bineinteles exista exceptii, exceptia care verifica regula. In inceputurile blogului asa au stat lucrurile. Scriam orice ne trece prin cap si aveam succes si castigam bani. In momentul de fata situatia s-a schimbat. Dovada.

Daca te uiti atent o sa observi ca majoritatea blogurilor trateaza subiecte care sa te ajute sa faci ceva. Intr-un fel este ironic ca cei care castiga cel mai mult, castiga din subiectul “cum sa faci bani din blog”. Un singur blog de tip “parerea mea” mi-a sarit in ochi: acesta, locul 35 si mai sunt 2-3 parca. Acest blog mi se pare foarte ciudat, cred ca voturile sunt fake (alexa rank foarte mic si nu are vechime).

Revenind, iata din punctul meu de vedere cele mai eficiente metode de a face bani dintr-un blog, de a monetiza un blog (cum se spune).

1. Vanzare de spatiu publicitar

In primul rand trebuie sa fii constient ca vanzarea de spatiu pe blog trebuie facuta astfel incat sa aiba relevanta pentru vizitator si sa fie in concordanta cu obiectivul blogului.

Cele mai eficiente retele:
a) Google Adsense. Este reteaua Google de servire de reclame pay per click. Plata se face pe click, adica pentru fiecare click primit pe reclama iti intra bani in cont. Am acoperit bazele adsense aici. Din pacate in prezent nu se mai castiga la fel de multi bani ca inainte. CTR-ul a scazut drastic. Daca inainte printr-o aranjare decenta puteai sa obtii un 4-6% lejer acum acest CTR este undeva la 1-2%. Ducand la extrem poti sa obtii un 3-4%. Suma minima pentru care fac plata 100$.

b) Adbrite - program pay per click (functioneaza ca si Google Adsense). Platesc la 2 luni prin cec suma minima 25$.

c) Kontera - introduce automat linkuri pe cuvinte cheie, content link(asteapta-te la castiguri pe o perioada lunga)

d) ReviewMe - esti platit pe articol sponsorizat. In functie de blog si audienta poti sa castigi foarte bine. Cel mai bine platit articol care l-am avut la ei a fost de 250$ si avea 250 de cuvinte. Aici ai o fotografie cu primul cec de la ei. Sistemul functioneaza astfel: cineva comanda un articol si castigul il imparti cu ei 50-50%. Din pacate si acest sistem s-a “stricat” deoarce au introdus un sistem de oferta din partea buyerilor. Daca inainte standardu era de 30-40$ in sus, buyerii au inceput sa faca oferte de 5-6$/ articol. Bineinteles ca sa primesti acum un cec bun trebuie sa ai audienta si influenta mare.

e) Value Click Media - Sistem CPM - plata pe mia de afisari. Sistemul CPM este cel mai folosit sistem la noi (bannerele acelea de le vezi pe toate siteurile mari). Acest lucru inseamna ca la 1000 de afisari esti platit o suma de bani. Un CPM bun este intre 1-4$. Alta retea este tribal fusion (este foarte mare si se intra foarte greu ca publisher). Inca una care merge cat de cat este Vizu - polluri pentru blog. Pentru a castiga din CPM trebuie sa ai mii de vizitatori pe zi.Pentru un castig cat de cat acceptabil recomand 3000-5000 de vizitatori unici / zi.

f) Text Link Ads - vanzare de linkuri. Daca ai un blog stabil cu un Page Rank mare poti castiga bani buni. Foloseste calculatorul lor sa stii cam cat poti castiga

g) Alte Retele (vezi in josul articolului)

h) Vanzare directa - este una dintre cele mai eficiente metode. Cauti direct advertiserii. Astfel ocolesti comisionul pe care-l percep retelele. Singurul dezvantaj este ca-ti ia mai mult timp. Bineinteles de folosit aceasta tehnica alaturi de celelalte sisteme

2. Marketing Afiliat

Marketingul afiliat din punctul meu de vedere este the next level. In functie de nisa blogului tau poti cauta produse relevante pentru vizitatorii tai. Modul de plata este CPA - cost pe actiune. In momentul in care un vizitator executa actiunea dorita atunci esti platit. Sa zicem ca vrei sa cumpere o masina. Cand o cumpara primesti un comision. Retelele pe care le recomand: amazon.com sicj.com. Pentru a face cu succes marketing afiliat trebuie sa ai cunostiinte puternice de copywriting si eventual sa stii sa faci o campanie PPC (adwords). Daca ai un blog puternic si cu influenta acest lucru va fi foarte lejer.

3. Produse Informationale - ebooks

Daca esti inventiv, ai cunostiinte bune intr-un domeniu, stii copywriting si stii sa executi o pagina de aterizare (pagina care vinde produsul, pagina unde poposeste potentialul client) atunci poti sa scrii o carte scurta si s-o vinzi. Banii ii primesti prin paypal.

4. Donatii

Tot in functie de obiectivul blogului poti sa ceri donatii. Daca pui pasiune si ai un numar fidel de cititori care apreciaza ceea ce faci fii sigur ca vei primi donatii (poate nu in Romania totusi…)

5. Consultanta

Daca ai un blog care urmareste sa-ti dezvolte propriul brand atunci vei castiga din consultanta. Este exclus sa pui reclame adsense/cpm pe un astfel de blog. De ce? Oamenii care te citesc stiu si ei despre aceste lucruri sau eventual au auzit si vor simti ca incerci “sa-i faci” si te vor considera ca fiind neprofesionist.

Adevarul este ca punctele 2,3 si 4 au fost cam neaccesibile pana acum in Romania, datorita faptului ca PayPal nu oferea servicii in Romania. Mai existau alte solutii dar PayPal are toata lumea, este foarte rapid si accesibil. In cazul in care nu ai un blog cu zeci de mii de vizitatori succesul consta in aplicarea punctelor 2 si 4 bineinteles alaturi de un oarecare buget pentru campanii PPC.

In concluzie, din punctul meu de vedere castigul din PPC este pe moarte, mai ales pentru blogurile mici cu trafic mic. Iata mai jos alte retele decat cele recomandate de mine din care poti face bani. Pana atunci, cresteti blogul si tine minte, aboneaza-te la feed!

Retele CPM

CPA/CPL

CPC

Shopping/Comparison Networks

“Non-Standard” Ad Networks (PopUps, Expandables, Pay Per Post, etc.)

Specific Demographic Ad Networks

NON-US Retele CPM

NON-US CPC

NON CPA/CPL





Site Advertise