Trilulilu - istoric

sâmbătă, 28 martie 2009 ·

Tot timpul am zis ca daca vrei si ai ambitie, poti. Ce trebuie sa indeplinesti ca sa ai succes? simplu ... Sa fii surd, sa nu auzi nimic din ceea ce zice multimea de oameni care te-ar baga in fundul saraciei daca ar putea.Ascultati povestea a catorva tineri 'surzi' care au ajuns sus dupa ce toata lumea a zis ca o sa fie un esec TOTAL. Dacaiti pui in minte sa faci un lucru pe care il consideri bun, fa'l ca ai o singura viata, nu asculta de oamenii pisalogi si care incearca sa te descurajeze ca ei doar asta fac, nimic.


Omul de afaceri francez Alexis Bonte a cumparat pentru aproximativ un milion de euro un pachet de 41% din actiunile companiei clujene Trilulilu, evaluand astfel site-ul de partajare de fisiere video, imagini si audio la 2,5 mil. euro. Bonte detinea deja un pachet de 10% din companie, achizitionat in decembrie 2007, cu 100.000 de euro, astfel ca el a devenit actionarul majoritar al site-ului. 
"Valoarea tranzactiei a fost de putin peste un milion de euro pentru 41% din actiuni. Toti actionarii au vandut din actiuni, insa nu a fost o vanzare proportionala", a declarat pentru ZF Sergiu Biris, unul din fondatorii site-ului, care mai detine acum 23% din firma, fata de 42% in urma cu un an. Ceilalti actionari ai firmei sunt Andrei Dunca, cu 12% din capital, Vlad Gorgan, cu 12% si alte doua persoane fizice, cu cate 1%. Evaluarea companiei, care a fost ridicata de Alexis Bonte la 1 mil. euro in decembrie 2007 si la 2,5 mil. euro in prezent, a fost realizata "in-house", fara consultanta de la o firma specializata, a precizat Biris. Trilulilu a fost infiintat in ianuarie 2007.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Site Advertise