Muzica de calitate WS Vulgaritate pe note

duminică, 12 iulie 2009 ·

Nu sunt neaparat un adept al undergroundului dar cred ca nu trebuie ca acest gen de muzica sa fie folosit ca o revolta impotriva oamenilor (in general impotriva superiorilor) . Am gasit astazi la statusul unuia din lista mea de messenger o melodia foarte frumoasa, deoarece e printre putinele care incearca sa faca un bine celor care o asculta.


Underground inseamna mesaj pe note. La noi in romania underground e vulgaritate pe note cu exceptia unora care chiar stiu sa faca muzica de calitate. Undergroundul poate influenta foarte mult omul iar la noi limbajul vulgar este predominant si de aceea Romania este asa cum este acuma. Nu ne dam seama ce rau poate face ura ( orice vers cu limbaj vulgar transmite ura ) exteriorizata cu ajutorul injuraturilor in underground, hip-hop (in muzica in general).

Sa trecem totusi la ale noastre, eu apreciez foarte mult pe cei care incearca sa faca muzica de calitate ( calitate audio si in versuri ) . Tot acelasi lucru e valabil si la hip-hop. Asa ca pentru cei care stiu sa aprecieze bine ( si frumos) :

Pentru ca dorim o Romania mai buna, sa incepem cu inceputul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Site Advertise